Klimaatbeheer

Centrale verwarming

Een comfortabele temperatuur dat is waar het bij CV om draait. Of u nu kiest voor radiatoren, vloerverwarming of een alternatief systeem. Maar daarnaast spelen milieu en energiekosten een steeds belangrijker rol.

De Roos ontwerpt en verzorgt de installatie volgens uw eisen en wensen.
Wij plaatsen en onderhouden uw CV-installatie, maar geven u eerst gratis een deskundig advies. Welke ketel? Waar te plaatsen? In combinatie met wat voor radiatoren?

Iedere toepassing is anders, dus meten is weten. Zo krijgt u de beste CV-oplossingen voor een scherpe prijs. Wilt u ook een aangenaam binnenklimaat, warme voeten, een volle douchestraal, kranen meteen op temperatuur en een bad dat snel vol is? 

Een nieuwe ketel wordt snel door ons geplaatst en natuurlijk houden wij uw installatie in topconditie.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Airco

Met een airconditioning kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Zorg voor de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid.

Airconditioning is dus meer dan alleen het koelen van uw werk- en/of leefruimte.

Nederland heeft de airconditioning ontdekt. Op het werk, in winkels, restaurants, hotels, auto’s en ja, zelfs thuis kunnen we er al niet meer zonder. Wie eenmaal aan de geneugten van airco is gewend, wil nooit meer zonder – zelfs niet in de winter.

Koelen, verwarmen, zuiveren, ventileren en ontvochtigen.