INFRAROODVERWARMING

Met infraroodverwarming kunt u uw huis, kantoor of praktijk zuinig en comfortabel verwarmen. Infraroodverwarming werkt op elektriciteit, wat duurzaam kan worden opgewekt.

Infraroodverwarming

Redwell Store Friesland
Met infraroodverwarming kunt u uw huis, kantoor of praktijk zuinig en comfortabel verwarmen. Infraroodverwarming werkt op elektriciteit, wat duurzaam kan worden opgewekt. Door intelligente sturing (met bijvoorbeeld een app op uw smartphone of tablet) geeft het alleen warmte waar u het nodig heeft. Zo gebruikt u minder energie, wat weer goed is voor het milieu.

De panelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en op zeer uiteenlopende manieren en plaatsen te benutten. U kunt denken aan de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer maar ook kantoorruimtes, winkelruimtes, schoonheidssalons en vele andere. In combinatie met zonnepanelen kan er een zeer grote besparing worden gemaakt op de kosten voor verwarming.
Voor meer informatie over de panelen en de toepassingen kunt u ook terecht op de website van de leverancier Redwell Store Friesland of Facebook Redwell Store Friesland.

Ik wil meer informatie over INFRAROODVERWARMING